AVÍS

 

Atès que durant els últims dies hem rebut algunes trucades de veïns  del municipi informant que es presenten en el seu domicili uns operadors com a personal de la companyia d’aigües i volen realitzar anàlisis de l’aigua de la xarxa. Des de l’Ajuntament ens hem posat en contacte amb l’empresa que gestiona el servei d’aigua PRODAISA i ens han enviat literalment la següent nota:

Durant els darrers dies, i en més d’un dels abastaments que gestionem, gent aliena a la nostra empresa es presenta als abonats com a personal de la companyia d’aigües i sota el pretext de realitzar anàlisis d’aigua de la xarxa.

Neguem la nostra participació en aquestes accions, ja que Prodaisa no realitza ni analítiques ni inspeccions interiors d’instal·lacions,  doncs les tasques de manteniment finalitzen al comptador de l’abonat.

Volem fer-vos sabedors que tot el personal de Prodaisa a més de ser fàcilment identificable pels anagrames que llueixen a la roba de treball, compta amb un carnet d’empresa on hi consten  les seves dades personals, el seu lloc de treball i una fotografia recent.

 

L’Alcalde

 

Joan Estarriola Vilardell

 

Fontcoberta 23 de novembre de 2016