Futbol de discapacitats intel·lectuals, a Fontcoberta

http://www.elpunt.cat

El camp de futbol de Fontcoberta serà escenari, dissabte al matí, de la primera edició del Torneig de Futbol per a la Integració Social, en el qual participaran equips de futbol formats per nois i noies amb discapacitat intel·lectual de les comarques de Girona. Els partits serviran de preparació al Girona FC Genuine amb vista a la competició de la lliga Genuine, d’àmbit estatal, que aquesta temporada es disputa per primer cop.

A la cita de Fontcoberta prendran part, a més de tres equips de l’esmentat club gironí, el Club Atletisme Garrotxa, el MAP de Sant Joan de les Abadesses (2 equips), Junts i Endavant de Banyoles, la Fundació Dofí i Altem, de Figueres (2 equips) i la Fundació Ramon Noguera, de Girona.

El camp de futbol s’obrirà a les nou del matí. De dos quarts de deu a dos quarts d’una es disputaran les eliminatòries i durant la següent mitja hora es jugaran les finals. L’organització va a càrrec del Girona FC Genuine, que compta amb la col·laboració del club de futbol local i l’Ajuntament.

Notícia a El Punt Avui