La cursa popular de Fontcoberta aplega 112 participants en la seva primera edició

El passat diumenge 18 de març es va portar a terme a la zona esportiva la 1ª Cursa Popular de Fontcoberta amb un recorregut de 8,4 Km i una participació de 112 corredors i corredores de totes les edats.

Els més ràpids de tots van ser Pau Reig (acofarsportteam) en categoria masculina i un temps de 31  minuts i 14 segons, en categoria femenina Sarah Bonner (independent) i un temps de 35  minuts i 32 segons.

Els premis especials pels corredors locals van ser per l’Edgar Costabella (Club Natació Banyoles) que va fer un temps de 36 minuts i 20 segons ila Laura Garcia (girunneres) amb un crono de 40 minuts i 16 segons.

En finalitzar la cursa es va regalar un buf, detall de l’empresa Indalekius, i hi havia un esmorzar amb botifarra, gentilesa de l’empresa Vedella Bencriada, per a tots els participants.

L’acte va concloure amb el repartiment dels diferents premis per part dels representants del Consell Comarcal del Pla de l’Estany, de l’Ajuntament de Fontcoberta i del Consell Esportiu del Pla de l’Estany.

L’èxit d’aquesta 1a cursa al nostre municipi ha estat gracies a tots els col·laboradors i col·laboradores, que un cop més, han treballat desinteressadament per fer-la possible.

cursa_petita_2

cursa_petita_1

Més fotografies de la 1a cursa popular de Fontcoberta