XXI Festa de la Vellesa

El passat 1 de maig vam celebrar la festa de la vellesa.

Va començar amb la missa de 12 a l’església de Sant Feliu de Fontcoberta acompanyada per les agradables veus de la Coral de Fontcoberta. En sortir, amb un sol i un dia esplèndid vam fer la foto de record a les escales de la rectoria.

Tot seguit vam marxar a Banyoles, a la Carpa on ens esperaven, a uns, el tren Pinxo per fer una volta a l’Estany i a uns altres, la Maria Tubert de l’Escola de Natura, per fer-nos una visita i explicar-nos l’entorn i formació de L’Estany i obrir-nos les portes a la Pesquera Gayolà d’en Generet per a mostrar-nos l’interior i parlar-nos del seu ús, d’altres curiositats i de la fauna autòctona i la intrusiva que tant mal ha fet. Aquesta breu xarrada va ser molt enriquidora doncs hi havia moltes persones que en sabien un munt d’aquest tema i vam poder gaudir de la seva experiència, junt amb les anècdotes de quan eren infants i joves.

Tot seguit vam anar a dinar al Restaurant la Carpa. Les taules feien goig de veure, totes ben parades amb un obsequi per cada comensal, fet pels nens de primària de l’escola i un bol de ceràmica de recordatori d’aquest dia. La direcció de la Carpa també va obsequiar a tothom amb un Cargol de pa de Can Jepet.
Després d’un bon dinar i millor servei vam fer un brindis i vam regalar unes flors a la senyora més jove, la Montserrat Creus, a la més gran, la Montserrat Costa i en Narcís Mayoles el més gran de tots.
Després de les postres, vam escoltar havaneres i va acabar amb ball de fi de festa.
Va ser un dia, que vam preparar amb dedicació pensant amb tots ells i desitgem que haguessin gaudit moltíssim.

Recopilatori de fotografies

festa_vellesa_2017